Ortodòncia

És important tenir unes dents correctament col•locades, alineades i anivellades per aconseguir una bona salut bucal. Només un 23% de la població té una boca ideal i sana.

Són moltes les patologies que es desenvolupen o agreugen per tenir problemes de mala posició (separació i/o apinyament) o de mala oclusió (quan no encaixen les dents inferiors amb les superiors). Aquests problemes que afecten a l'estètica i a la funcionalitat poden ser solucionats a qualsevol edat. Actualment la demanda va dirigida a l'estètica i per tant al invisible. Ara movem les seves dents sense necessitat que es vegi. Els avanços científics ens permeten alinear les seves dents i corregir la mala oclusió amb ortodòncia lingual (brackets a la superfície interna de les dents en contacte amb la llengua) i invisible (fèrules extraïbles transparents superiors i inferiors).
Una altre alternativa estètica i altament eficaç són els brackets ceràmics que es col•loquen de manera tradicional (a la superfície externa de les dents, en contacte amb els llavis).

Contents_20_small

Entrada + 80 euros al mes sense necessitat de finançament.

ORTODONCIA CONVENCIONAL BRAQUETS METAL-LICS

Contents_21_small

Entrada + 80 euros al mes sense necessitat de finançament.

ORTODONCIA ESTETICA
BRAQUETS DE PORCELLANA

Contents_49_small

Entrada + 80 euros al mes sense necessitat de finançament.

ORTODONCIA REMOVIBLE

Contents_50_small

Finançament 18 mesos sense interessos i fins 5 anys.

ORTODONCIA LINGUAL BRAQUETS PER DINTRE

Contents_51_small

Finançamente des de 18 mesos sense interessos i fins 5 anys.

INVISALIGN
L'ORTODONCIA INVISIBLE